Algemene voorwaarden

Schrik niet hij is niet lang en ingewikkeld.

Dit zijn de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op alle evenementen van Dinch.nl.

  1. Het deelnamebewijs geeft toegang tot de deelnemende restaurants zoals vermeld staat op de e-ticket die is ontvangen na betaling.
  2. Een e-ticket is alleen geldig in de deelnemende restaurants op de datum zoals vermeld staat op het e-ticket. Een e-ticket geeft toegang in de door het restaurant voor publiek opengestelde ruimtes en geeft recht op een door het restaurant bereid gerecht.
  3. De bezoeker stemt er mee in dat hij of zij gefotografeerd en/of gefilmd kan worden in een horeca gelegenheid tijdens het evenement. Dit fotografisch materiaal kan ter promotionele doeleinden worden gebruikt.
  4. Dinch.nl is niet aansprakelijk voor de door de deelnemende restaurants geleverde producten en diensten, noch voor onjuiste informatie op de website van Dinch.nl, noch voor de mogelijke gevolgen van de weigering van restaurants om het deelnamebewijs te accepteren.
  5. Annuleren is niet mogelijk, omdat wij direct na betaling een indeling maken die wij niet kunnen wijzigen. Wel kunt u iemand anders voor u in de plaats laten deelnemen.