Ontdek culinair Nederland

en beleef een tour langs drie verschillende restaurants!

Wat houd Dinch in?

Wij verzorgen culinaire evenementen waarbij deelnemers genieten van een verrassend en compleet 3-gangen diner, dat in maar liefst drie verschillende restaurants wordt geserveerd! Deze vinden plaats op zowel de zondagmiddag als op een doordeweekse avond.

Restaurant - DINCH
Visgerecht - Dinch

Culinaire ontdekking

Met een Dinch beleef je een culinaire ontdekkingstocht. Tijdens dit tongstrelende evenement presenteert ieder restaurant een onweerstaanbaar lekker voorgerecht, hoofdgerecht en dessert waarbij rekening gehouden wordt met eventuele allergieën.

Sfeer proeven

Dinch staat garant voor een dynamish gastronomisch avontuur! Dat blijkt niet alleen uit de culinaire hoogstandjes. Wanneer je gaat ‘dinchen’ proef je ook de sfeer van de diverse locaties. Wij selecteren voor jou de restaurants, die je verrassen met hun specialiteiten. 

Hoofdgerecht - DINCH
Restaurant #4

Andere tafelsetting

Op iedere locatie nodigt de gastheer of gastvrouw jou uit aan tafel. Zo neem je steeds plaats aan een andere tafelsetting en wordt je ook nog eens omringt door de leukste mensen. Je gaat naar huis met een schat aan nieuwe culinaire ervaringen én een onvergetelijke belevenis!

is de manier om restaurants te ontdekken

Deze personen gingen u voor

Benieuwd of Dinch bij jou in de buurt actief is?